Close

Doe uzelf meer business cadeau: geef relatiegeschenken van DE NIL

Wist u dat 60% van uw klanten liever samenwerkt met bedrijven van wie ze een relatiegeschenk krijgt? Haalt u straks uw gepersonaliseerde gadgets, giveaways of premiums boven, dan haalt u dus ook wat extra business binnen. Bij De Nil vindt u promotieartikelen op maat van uw bedrijf én budget.

Webshop

Onze troeven

Branding SPOC

Contacteer ons voor al uw branding op promomateriaal en acties

Alles kan

Geef ons uw uitdaging en u zal verbaasd zijn wat we u allemaal aanbieden

Snelle actie

Al uw vragen en projecten worden snel behandeld en beantwoord

Lage prijzen

door lage overheadkosten en rechtstreeks inkopen bij fabrikanten

Hoge flexibiliteit

door bijv. tijdelijke stockage en een betalingsritme op maat


Relatiegeschenken kopen in iedere prijsklasse bij ons in België

Bij ons vindt u nuttige, grappige, handige, originele en traditionele relatiegeschenken. Van klassieke promotieartikelen, zoals pennen, kalenders en agenda’s, tot de meest trendy gadgets. Of u nu een klein, leuk winkeltje heeft of een multinational vertegenwoordigt: in ons assortiment vindt u de meest passende relatiegeschenken van België. De Nil heeft namelijk zowel duurdere als goedkope promotieartikelen op maat voor ieder bedrijf!


Bij ons bestelt u eenvoudig relatiegeschenken

Behalve het royale en gevarieerde aanbod aan artikelen zijn er nog een paar goede redenen om relatiegeschenken te kopen bij De Nil. Zo profiteert u bij ons van lage prijzen doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikanten. Daardoor hebben wij weinig overheadkosten. Is er een probleem of heeft u een vraag in verband met bijvoorbeeld onze relatiegeschenken met logo? Dan kunt u rekenen op een snel antwoord. Wij vinden een snelle afhandeling namelijk belangrijk!


Profiteer van onze soepele werkwijze

Heeft u wat flexibiliteit nodig? Die kunnen wij u bieden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor een tijdelijke stockage of een betalingsritme op maat. Eigenlijk kan gewoon alles bij De Nil! Heeft u  creatieve ideeën voor een promotieartikel? Deel ze met ons. Wij zijn een absolute specialist in relatiegeschenken in België.

voor een vrijblijvend gesprek, advies of offerte

Ontdek onze suggesties

Trusted by top brands

Wij werken voor alle merken, zowel groot als klein. En steeds in vertrouwen.