Close

Doe uzelf meer business cadeau: geef relatiegeschenken van DE NIL

Wist u dat 60% van uw klanten liever samenwerkt met een bedrijf waarvan ze originele relatiegeschenken krijgen in België? Een presentje is natuurlijk altijd leuk! Haalt u straks uw gepersonaliseerde gadgets, giveaways of premiums boven, dan haalt u dus ook extra business binnen. Bij De Nil in Merchtem kunt u heel wat relatiegeschenken op maat kopen van uw bedrijf én budget.

Webshop

Onze troeven

Branding SPOC

Contacteer ons voor al uw branding op promomateriaal en acties

Alles kan

Geef ons uw uitdaging en u zal verbaasd zijn wat we u allemaal aanbieden

Snelle actie

Al uw vragen en projecten worden snel behandeld en beantwoord

Lage prijzen

door lage overheadkosten en rechtstreeks inkopen bij fabrikanten

Hoge flexibiliteit

door bijv. tijdelijke stockage en een betalingsritme op maat


Relatiegeschenken kopen in iedere prijsklasse

Bij ons vindt u nuttige, grappige, handige, originele en traditionele relatiegeschenken. Van klassieke promotieartikelen, zoals pennen, kalenders en agenda’s, tot de meest trendy gadgets. Of u nu een klein, leuk winkeltje heeft of een multinational vertegenwoordigt, in ons assortiment vindt u de meest passende geschenken. Bij De Nil hebben we namelijk zowel iets duurdere als goedkope relatiegeschenken in ons aanbod, op maat van ieder bedrijf!


Bij ons bestelt u eenvoudig geschenken

Behalve het royale en gevarieerde aanbod aan artikelen zijn er nog een paar goede redenen om relatiegeschenken te kopen bij ons. Zo profiteert u bij ons van lage prijzen aangezien we rechtstreeks inkopen bij de fabrikanten. Daardoor hebben wij weinig overheadkosten. Is er een probleem of heeft u een vraag in verband met bijvoorbeeld onze relatiegeschenken met logo voor uw bedrijf? Dan kunt u steeds rekenen op een snel antwoord. Wij vinden een snelle afhandeling namelijk belangrijk!


Profiteer van onze soepele werkwijze

Heeft u wat flexibiliteit nodig? Die kunnen wij u bieden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor een tijdelijke stockage of een betalingsritme op maat. Eigenlijk kan bij ons gewoon alles! Heeft u creatieve ideeën voor een promotieartikel? Deel ze dan zeker met ons. Wij zijn een absolute specialist in relatiegeschenken voor uw bedrijf in België, dus kom ze snel bij ons kopen.

voor een vrijblijvend gesprek, advies of offerte

Ontdek onze suggesties

Trusted by top brands

Wij werken voor alle merken, zowel groot als klein. En steeds in vertrouwen.