Close

Promotieartikelen

Home ┬╗ Promotieartikelen
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Wilt u promotieartikelen met een logo als geschenken online bestellen en toch meer omzet maken? Dat kan met de promotieartikelen van De Nil. Ontdek ons duizelingwekkende aanbod. Wij zijn er zeker van dat hier de juiste cadeauartikelen tussen zitten om uw onderneming perfect te promoten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

Promotieartikelen voor iedere gelegenheid en bedrukt met uw logo online bestellen

Staat u binnenkort met een stand op een vakbeurs of heeft u een opening van een nieuwe vestiging in de agenda staan? Wilt u uw klanten een presentje geven bij besteding vanaf een bepaald bedrag? De Nil heeft de juiste promotieartikelen in het aanbod. Deel bijvoorbeeld kleurrijke pennen, hippe sleutelhangers of T-shirts uit. De promotieartikelen die u bij ons kunt bestellen, bedrukken we met uw logo en boodschap.

Kies de beste promotieartikelen voor uw sector

We hebben relatiegeschenken in allerlei categorie├źn: reizen, feesten, sporten, relaxen en werken. Noem maar op en De Nil heeft het juiste presentje. De promotieartikelen die u al dan niet met uw logo online kunt bestellen, zijn beschikbaar in alle prijsklassen. Zo vindt u bij ons allerlei goedkope relatiegeschenken, zoals rugzakjes, maar ook luxe reistrolleys.

Nutella

Verleid uw klanten met iets lekkers

Lekker eten is misschien wel een van de beste promotieartikelen. Voor zoetekauwen hebben wij allerlei soorten chocolade, snoepjes en koekjes beschikbaar. U kunt natuurlijk ook een onvergetelijke en smaakvolle indruk maken met onze hartige snacks: van gezonde zaadjes tot knapperige chips.

Laat uw duurzame of diervriendelijke kant zien met relatiegeschenken

U kunt ook uw milieubewuste klanten tegemoetkomen met onze duurzame geschenken. Ons aanbod in die categorie varieert van houten sleutelhangers tot T-shirts van organisch katoen. Heeft uw onderneming een connectie met dieren? Kijk dan zeker bij de dierenaccessoires van De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel. Ook die promotieartikelen kunt u online bestellen met uw logo erop, indien u dat wenst.

Bestel snel en eenvoudig

Zoals u ziet, is ons aanbod aan promotieartikelen die u online kunt bestellen, al dan niet met uw logo, overweldigend. Ga zeker kijken in onze online shop, want we hebben nu nog maar een tipje van de sluier opgelicht. Welk relatiegeschenk u ook kiest, u kunt rekenen op snelle service. Bovendien bieden wij handige flexibele opties aan, zoals tijdelijke stockage en betaling in termijnen. Wenst u hier meer informatie over? Bel dan naar +32 52 37 54 49, mail naar info@denilgifts.be of gebruik ons contactformulier!

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49