Close

Promotieartikelen

Home ┬╗ Promotieartikelen
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Wilt u promotieartikelen met een logo online bestellen om als geschenken aan te bieden, en toch meer omzet maken? Dat kan met de promotieartikelen van De Nil. U ontdekt ons duizelingwekkende aanbod online. Wij zijn er zeker van dat hier de juiste cadeauartikelen tussen zitten om uw onderneming perfect te promoten. Met bedrukte promoartikelen voor uw bedrijf kunt u namelijk niets verkeerd doen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

 

Promotieartikelen bedrukt met uw logo online bestellen

Staat u binnenkort met een stand op een vakbeurs of heeft u een opening van een nieuwe vestiging gepland staan? Wilt u uw klanten een presentje geven bij een aankoop vanaf een bepaald bedrag? De Nil heeft de juiste promotieartikelen in het aanbod. Deel bijvoorbeeld kleurrijke pennen, hippe sleutelhangers of T-shirts uit. Bij ons kunt u bedrukte promoartikelen bestellen voor uw bedrijf, waar we uw logo en een boodschap op kunnen plaatsen.

Kies de beste promotieartikelen voor uw sector

We hebben relatiegeschenken in allerlei categorie├źn die u als bedrukte promoartikelen voor uw bedrijf kunt aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan reizen, feesten, sporten, relaxen en werken. Noem maar op en wij hebben het juiste geschenk. De promotieartikelen die u al dan niet met uw logo online kunt bestellen, zijn beschikbaar in alle prijsklassen. Zo vindt u bij ons allerlei goedkope relatiegeschenken, zoals rugzakjes, maar ook luxe reistrolleys.

 

Nutella

Verleid uw klanten met iets lekkers

Lekker eten is misschien wel een van de beste manieren om promo te maken voor uw bedrijf. Voor zoetekauwen hebben wij allerlei soorten chocolade, snoepjes en koekjes beschikbaar in ons aanbod. U kunt natuurlijk ook een onvergetelijke en smaakvolle indruk maken met onze hartige snacks: van gezonde zaadjes tot knapperige chips. Ook in deze categorie vindt u bedrukte promoartikelen om uw bedrijf extra reclame te geven.

Laat uw duurzame of diervriendelijke kant zien met relatiegeschenken

U kunt ook de milieubewuste klanten van uw bedrijf tegemoetkomen met onze duurzame geschenken die u als bedrukte promoartikelen kunt aanbieden Ons aanbod in deze categorie varieert van houten sleutelhangers tot T-shirts van organisch katoen. Heeft uw onderneming een connectie met dieren? Kijk dan zeker eens naar onze dierenaccessoires. Ook die promotieartikelen kunt u online bestellen met uw logo erop, indien u dat wenst.

Bestel snel en eenvoudig

Zoals u ziet, is ons aanbod aan promotieartikelen die u online kunt bestellen, al dan niet bedrukt met uw logo, overweldigend. Ga zeker kijken in onze online shop, want we hebben nu nog maar een tipje van de sluier opgelicht. Welk relatiegeschenk u ook kiest, u kunt steeds rekenen op een snelle service. Bovendien bieden wij handige en flexibele opties aan, zoals tijdelijke stockage en betaling in termijnen. Wenst u hier meer informatie over? Bel dan naar +32 3 481 83 34 of gebruik ons contactformulier!

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49