Close

Bedrukte zonnebrillen

Home » Bedrukte zonnebrillen
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Met bedrukte zonnebrillen maakt u op een heel eenvoudige en relatief goedkope manier reclame voor uw bedrijf. Niemand houdt er van om met toegeknepen ogen en de volle zon in zijn of haar gezicht buiten op een terras te zitten, dus dan haalt iedereen een zonnebril boven. Bedrukte zonnebrillen zijn dan ook zeer geschikt om op een eenvoudige manier reclame te maken. Mensen wisselen graag af tussen meerdere zonnebrillen, dus ze kunnen er altijd een extra gebruiken. Laat daarom zonnebrillen bedrukken met uw logo of een slogan, en deel ze uit aan uw trouwe klanten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

 

Bedrukte zonnebrillen om reclame te maken

Wij hebben een zeer ruim aanbod aan producten die u als relatiegeschenk aan uw klanten kunt geven. Een relatiegeschenk is een zeer eenvoudige manier om uw klanten te bedanken en tevreden te houden, terwijl zij reclame voor u maken. Dat doen ze simpelweg door uw producten met logo te gebruiken in het dagelijkse leven, waar andere mensen ze zien. Door bedrukte zonnebrillen aan te bieden als presentje zullen andere mensen uw bedrijfslogo of slogan voorbij zien komen op zonnige dagen en op die manier krijgt u er binnen de kortste keren nieuwe klanten bij.

Ontwerp zelf uw producten

Bedrukte zonnebril zijn hét ideale cadeau om aan uw klanten te geven tijdens de zomermaanden. Iedereen heeft een zonnebril nodig, en het helpt uiteraard als dit een hip model is in een leuke kleur. Ontwerp de bedrukte zonnebrillen met onze hulp en binnen de kortste keren kunt u deze uitdelen aan uw klanten. Bij vragen over bedrukte geschenken of om een bestelling te plaatsen neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons via het nummer +32 3 481 83 34.

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49