Close

Bedrukte geschenken

Home » Bedrukte geschenken
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Bedrukte geschenken aan uw huidige of potentiële klanten geven is een eenvoudige manier om promotie voor uw bedrijf te maken. U kunt geschenken laten bedrukken met uw logo, of met de slogan van uw zaak. Op die manier zorgt u ervoor dat u gemakkelijk en snel uw boodschap kunt verspreiden. Zeker wanneer dit geschenken zijn die mensen dagelijks gebruiken, zoals een handige tas of een simpele balpen. Wanneer anderen deze bedrukte geschenken zien krijgt u meer naamsbekendheid en voor u het weet heeft u er een pak nieuwe klanten bij. U kunt hiervoor steeds rekenen op De Nil in Merchtem.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

 

Het voordeel van bedrukte geschenken

Het geven van een relatiegeschenk aan uw trouwe klanten is een van de beste manieren om uw dankbaarheid te tonen, en ervoor te zorgen dat klanten blijven terugkomen. Bovendien zijn bedrukte geschenken tegelijkertijd ook zeer handige promotieartikelen. Of u nu wilt opvallen tijdens een handelsbeurs of gewoon op dagelijkse basis, wij bedrukken heel wat verschillende producten met uw logo. Deze kunt u eenvoudig verspreiden door ze aan klanten te geven, waardoor zij tevreden zijn en u reclame maakt terwijl u maar eenmaal een investering moet doen.

Plaats eenvoudig een bestelling

De opties van bedrukte geschenken zijn eindeloos in onze groothandel voor relatiegeschenken. U kunt heel wat verschillende items laten bedrukken met wat u maar wilt, en deze in bulk bestellen. Neem snel contact met ons op om uw producten te bestellen in onze online shop. Dat doet u door het contactformulier in te vullen of te bellen naar het nummer +32 3 481 83 34.

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49