Close

Duurzame relatiegeschenken online bestellen

Home ยป Duurzame relatiegeschenken online bestellen
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Wilt u graag ecologische en duurzame relatiegeschenken online bestellen? Dan zit u bij De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, zeker goed. We vinden het erg belangrijk dat de geschenken die we verkopen ook effectief gebruikt worden. Duurzaamheid is daar een belangrijk aspect bij. Lees verder en ontdek welke ecologische en duurzame relatiegeschenken u bij ons online kunt bestellen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

 

Duurzame en ecologische relatiegeschenken kunt u eenvoudig online bestellen

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan ecologische en duurzame relatiegeschenken, die u eenvoudig online kunt bestellen. Ons aanbod aan milieubewuste producten gaat van stijlvolle rugzakken die uit gerecycleerd pet gemaakt zijn tot kledij in organisch katoen. U merkt dat u bij onze groothandel niet de eerste de beste ecologische en duurzame relatiegeschenken online kunt bestellen. We vinden het namelijk belangrijk dat onze geschenken hip zijn. Naast onze hippe tassen en kledij, hebben we bijvoorbeeld ook trendy gadgets, zoals houten laadstations en kabels in bamboe. Zulke gadgets versieren we, indien u dat wenst, met het logo van uw bedrijf.

Laat ons gerust iets weten

Als u nog vragen heeft over onze de relatiegeschenken en hoe u die eenvoudig online kunt bestellen via de webshop, laat dan zeker iets weten. We staan altijd voor u klaar om te helpen. Ook als u nog meer te weten wilt komen over het duurzame aspect van onze geschenken, mag u zeker contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar +32 52 37 54 49, een e-mail te sturen naar info@denilgifts.be of het contactformulier in te vullen.

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49