Close

Geschenken personeel

Home » Geschenken personeel
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Bij De Nil kunt u geschenken voor u personeel online bestellen. Uw personeel is de ruggengraat van uw bedrijf. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten en daarmee voor nieuwe orders. Verras uw werknemers daarom eens met iets leuks. De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, heeft een groot gamma aan mooie geschenken voor het personeel die u eenvoudig online kunt bestellen. Bij ons vindt u voor ieder budget en iedere gelegenheid het juiste cadeau!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

Leuke geschenken om uw personeel te belonen

Er zijn  veel redenen te bedenken om voor uw personeel online geschenken te bestellen. Misschien heeft u als onderneming iets te vieren, zoals een werkjubileum of een nieuwe vestiging? Dat zijn mooie gelegenheden om uw waardering te uiten met een leuke verrassing voor het personeel. Ook de feestdagen zijn een kans om uw medewerkers een cadeau te geven.

Kies de juiste momenten voor een personeelsgeschenk

Er zijn ook momenten dat u een enkel personeelslid of een bepaalde afdeling een presentje kunt geven. Verras bijvoorbeeld een medewerker die jarig is met een leuk geschenk of geef een leuk cadeau voor secretaressedag. Heeft een afdeling een bepaald target bereikt? Met onze geschenken voor het personeel die u online kunt bestellen, wordt dat winnaarsgevoel nog groter. Sluit het jaar mooi af met eindejaarsgeschenken voor uw personeel.

Ontdek personeelsgeschenken in alle soorten en prijzen

U kunt natuurlijk ook zomaar uw personeel een cadeautje geven voor een positieve boost van de werksfeer. Heeft u inspiratie nodig? Kijk dan in ons aanbod met praktische geschenken voor het personeel die u online kunt bestellen. Bovendien kunt u onze goedkope gadgets laten bedrukken en ze zo extra persoonlijk maken.

Profiteer van lage prijzen en flexibele mogelijkheden

Wanneer u onze online shop bezoekt, ontdekt u al snel onze zeer lage prijzen. Doordat onze relatiegeschenken rechtstreeks van de fabrikanten komen, hebben wij namelijk geen overheadkosten. Nog een reden om geschenken voor uw personeel bij De Nil online te bestellen, is dat wij graag snel werken en flexibel zijn. Zo bieden wij tijdelijke stockage en een betalingsritme op maat aan. Wilt u meer informatie ontvangen over geschenken voor het personeel? Contacteer ons dan via het contactformulier, bel naar +32 52 37 54 49 of stuur een e-mail naar info@denilgifts.be.

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49