Close

Goedkope gadgets bedrukken

Home ยป Goedkope gadgets bedrukken
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Laat bij ons goedkope gadgets bedrukken. Uw bedrijf promoten hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, biedt allerlei voordelige geschenken aan waarmee u snel en eenvoudig reclame kunt maken. Zeker als u deze goedkope gadgets laat bedrukken. Dat kan voor heel weinig geld wanneer u het aan ons overlaat.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

De voordelen van goedkope gadgets laten bedrukken

Een pen, een tas of een bal zijn allemaal artikelen die overal gebruikt worden en dus door veel ogen gezien worden. Een pen voor uw personeel gaat mee naar vergaderingen, een tas gaat mee shoppen en een bal gaat mee naar het strand. Relatiegeschenken bieden dus heel veel reclamemogelijkheden, terwijl u maar eenmaal een investering hoeft te doen. Door uw goedkope gadgets te laten bedrukken, verkrijgt u een optimaal effect en de nodige promotie.

Laat uw goedkope gadgets bedrukken door onze zaak

Wij bedrukken alles: van duurzame relatiegeschenken tot branded bikes en van mokken tot bloempotten. Daarom kunnen wij ook ondernemingen met een lager promotiebudget helpen door scherp geprijsde relatiegeschenken te bedrukken. We kunnen uw logo en bedrijfsnaam op deze producten plaatsen, maar eventueel ook een slogan. Heeft u zelf een creatief idee? Leg het ons zeker voor, want wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Profiteer van onze flexibiliteit

De Nil werkt met sterk concurrerende prijzen. Dat kunnen we doen omdat al onze artikelen direct door de fabrikant worden geleverd. Zo besparen wij op overheadkosten en dat ziet u terug in de prijs. Wilt u meer weten over goedkope gadgets laten bedrukken, zoals bijvoorbeeld hippe zonnebrillen? Contacteer ons dan per mail via patrick@denilgifts.be of gebruik het contactformulier!

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49