Close

Goedkope gadgets bedrukken

Home » Goedkope gadgets bedrukken
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Laat bij ons goedkope gadgets bedrukken. Uw bedrijf promoten hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, biedt allerlei voordelige relatiegeschenken aan waarmee u snel en eenvoudig reclame kunt maken. Zeker als u deze goedkope gadgets laat bedrukken. Ook dat kan voor heel weinig geld als u het aan ons overlaat.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

Goedkope gadgets laten bedrukken: de voordelen

Een pen, een tas of een bal zijn allemaal artikelen die overal gebruikt worden en dus door veel ogen gezien worden. Een pen voor uw personeel gaat mee naar vergaderingen, een tas gaat mee shoppen en een bal gaat mee naar het strand. Relatiegeschenken bieden dus heel veel reclamemomenten, terwijl u maar één investering hoeft te doen. Door uw goedkope gadgets te bedrukken, krijgt u een optimaal effect.

Laat uw goedkope gadgets bedrukken door onze zaak

De Nil bedrukt alles: van duurzame relatiegeschenken tot branded bikes en van mokken tot bloempotten. Daarom kunnen wij ook ondernemingen met een laag promotiebudget helpen door laaggeprijsde relatiegeschenken te bedrukken. We kunnen uw logo en bedrijfsnaam op de artikelen plaatsen, maar ook een slogan. Heeft u zelf een creatief idee? Leg het ons zeker voor, want wij houden van een uitdaging.

Profiteer van onze flexibiliteit

De Nil werkt met sterk concurrerende prijzen. Dat kunnen wij doen omdat al onze artikelen direct door de fabrikant worden geleverd. Zo besparen wij op overheadkosten en dat ziet u terug in de prijs. Vandaar dat wij ook mooie relatiegeschenken heel goedkoop kunnen aanbieden. Wordt de uitgave in een keer toch te groot of heeft u problemen met de opslag? Dan is een flexibel betalingsritme op maat mogelijk en kunt u profiteren van tijdelijke stockage. Wilt u snel meer weten over goedkope gadgets bedrukken? Contacteer ons dan via +32 52 37 54 49, per mail via info@denilgifts.be of gebruik het contactformulier!

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49