Close

Goedkope relatiegeschenken

Home » Goedkope relatiegeschenken
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Zit u als ondernemer even krap bij kas? Of heeft uw bedrijf gewoon een laag budget voor promotie? Dan heeft De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, dé oplossing voor u! Wij hebben namelijk doeltreffende, goedkope relatiegeschenken. Een heel klein en voordelig presentje kan al voor extra orders en nieuwe klanten zorgen. We hebben al handige en leuke promotieartikelen voor minder dan € 0,20 per stuk, exclusief btw.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

Ontdek onze goedkope relatiegeschenken

Een van de effectiefste goedkope relatiegeschenken zijn pennen voor bijvoorbeeld uw personeel. Ze worden namelijk veel gebruikt, vaak per ongeluk meegenomen of slingeren ergens rond. In ieder geval zijn ze prima verspreiders van uw logo en bedrijfsnaam. Ook etenswaren behoren tot de uitstekend betaalbare relatiegeschenken. Zo zijn er in ons assortiment allerlei zakjes met snoepjes of koekjes verkrijgbaar die maximaal € 0,50 exclusief btw kosten. In ons assortiment vindt u ook veel laaggeprijsde gadgets die u kunt bedrukken met uw logo.

Geschenken voor elke branche

Zoekt u een voordelig cadeau voor uw zakenrelaties of klanten in een speciale categorie? Ook dan kunt u terecht in de online shop van De Nil. Zo zijn er in de sportcategorie allerlei goedkope fluitjes, drinkflesjes en ballen te vinden. Voor de branche gezondheid en beauty kunt u denken aan laaggeprijsde cosmetische producten, zoals lipbalsem of zeepblaadjes in een houder. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Ontdek het zelf of vraag het ons!

Bezoek onze webshop

Als u onze online shop bezoekt, zult u ontdekken dat wij voor onze goedkope relatiegeschenken steeds lage prijzen hanteren. Dat is mogelijk, omdat we direct inkopen bij de leverancier en daardoor profiteren van lage overheadkosten. Wilt u meer informatie? Contacteer ons dan telefonisch via +32 52 37 54 49, per mail via info@denilgifts.be of via het contactformulier en wij reageren razendsnel.

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49