Close

Goedkope relatiegeschenken

Home » Goedkope relatiegeschenken
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Bent u als bedrijf op zoek naar goedkope relatiegeschenken om in grote aantallen aan te kopen? Dan heeft De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, dé oplossing voor u! Wij hebben namelijk doeltreffende, goedkope relatiegeschenken. Een heel klein en voordelig presentje kan al voor extra orders en nieuwe klanten zorgen. Bij ons vindt u handige en leuke promotieartikelen al voor minder dan € 0,20 per stuk, exclusief btw.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

Ontdek onze goedkope relatiegeschenken

Een van de meest effectieve goedkope relatiegeschenken, zijn bijvoorbeeld pennen voor uw personeel. Ze worden namelijk veel gebruikt, regelmatig per ongeluk meegenomen of slingeren ergens rond. In ieder geval zijn ze prima verspreiders van uw logo en bedrijfsnaam. Ook etenswaren behoren tot de uitstekend betaalbare relatiegeschenken. Zo zijn er in ons assortiment allerlei zakjes met snoepjes of koekjes verkrijgbaar die maximaal € 0,50 kosten, exclusief btw. In ons assortiment vindt u daarnaast veel laaggeprijsde gadgets die u door ons kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Geschenken voor elke branche

Zoekt u voordelige relatiegeschenken voor uw zakenrelaties of klanten in een speciale categorie? Ook dan kunt u terecht in onze online shop. Zo zijn er in de sportcategorie allerlei goedkope fluitjes, drinkflesjes en ballen te vinden. Voor de branche gezondheid en beauty kunt u denken aan laaggeprijsde cosmetische producten, zoals lipbalsem of zeepblaadjes in een houder. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden die u zelf kunt ontdekken, of met onze hulp.

Bezoek onze webshop

Als u onze online shop bezoekt, zult u zien dat wij voor onze goedkope relatiegeschenken steeds de laagste prijzen hanteren. Dat is mogelijk, omdat we direct inkopen bij de leverancier en daardoor profiteren van lage overheadkosten. Wilt u meer informatie? Contacteer ons dan telefonisch via +32 3 481 83 34 of via het contactformulier en wij reageren razendsnel.

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49