Close

Groothandel relatiegeschenken online bestellen

Home » Groothandel relatiegeschenken online bestellen
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, is uw nummer één groothandel in relatiegeschenken en biedt u de optie om eenvoudig en snel uw producten online te bestellen. Ons aanbod is erg uitgebreid. We hebben onder meer kledij, sportmateriaal, gadgets en nog veel meer artikelen beschikbaar. Verder zetten we ook in op duurzaamheid. Lees verder en ontdek er alles over.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

 

Bij onze groothandel zit u goed om duurzame relatiegeschenken online te bestellen

Van de relatiegeschenken die u bij onze groothandel online kunt bestellen, is een groot deel gemaakt met speciale aandacht voor duurzaamheid en ecologie. Zo hebben we stijlvolle tassen en kledij die vervaardigd zijn uit organische of gerecycleerde materialen. Dat betekent trouwens niet dat ze er gek uitzien. Integendeel, want onze geschenken zijn hip en trendy. Bekijk zeker eens ons aanbod aan milieubewuste producten en oordeel vooral zelf.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zijn er nog onduidelijkheden over onze groothandel of de relatiegeschenken die u bij ons online kunt bestellen? Aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen. We vertellen u met plezier meer over onze geschenken voor uw personeel. Stel uw vragen door te bellen naar +32 52 37 54 49, of door een e-mail te sturen naar info@denilgifts.be.

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49