Close

Groothandel in relatiegeschenken die u online kunt bestellen

Home » Groothandel in relatiegeschenken die u online kunt bestellen
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

De Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, is uw nummer één groothandel in relatiegeschenken en biedt u de optie om eenvoudig en snel uw producten online te bestellen. Ons aanbod is zeer uitgebreid. We hebben onder meer kledij, sportmateriaal, gadgets en nog veel meer artikelen beschikbaar. Bovendien zetten we bij al onze producten in op duurzaamheid. We vertellen u hier graag meer over.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

 

Bij onze groothandel zit u goed om originele relatiegeschenken online te bestellen

Aangezien wij een groothandel zijn waar u originele relatiegeschenken eenvoudig online kunt bestellen, wilt dat natuurlijk zeggen dat wij een zeer ruim aanbod hebben. U kunt bij ons dus ook alle relatiegeschenken in bulk online bestellen, en wij bieden in onze groothandel steeds scherpe prijzen aan. Dat kunnen we doen aangezien onze producten met logo of zonder, rechtstreeks van de fabrikant komen. Daardoor hebben we lage overheadkosten. Van de relatiegeschenken die u in grote aantallen online kunt bestellen bij onze groothandel, is een groot deel gemaakt met speciale aandacht voor duurzaamheid en ecologie. Daarnaast zijn onze geschenken zijn steeds hip en trendy.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zijn er nog onduidelijkheden over onze groothandel of de relatiegeschenken die u bij ons online kunt bestellen? Aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen. We vertellen u met plezier meer over onze geschenken voor uw personeel. Stel uw vragen door te bellen naar +32 3 481 83 34, of vul ons contactformulier in.

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49