Close

Cadeau secretaressedag

Home » Cadeau secretaressedag
Eigen ontwerpen mogelijk
Voor elk budget
Snelle afhandeling

Zoekt u nog een leuk cadeau voor Secretaressedag? Iedere derde donderdag van april is het zover, dan worden in de Benelux alle secretaresses in het zonnetje gezet. Bij Secretaressedag hoort een leuk presentje. Het cadeau kan variëren van een kleinigheid tot een luxe geschenk. Hoe hoog uw budget ook is, bij de Nil in Merchtem, in de buurt van Brussel, vindt u vast het ideale cadeau voor Secretaressedag!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Mail ons

Ontdek het juiste cadeau voor Secretaressedag voor iedere secretaresse

De secretaresse is het hart van een team of afdeling. Als onmisbare medewerker verdient ze daarom als blijk van waardering een presentje op Secretaressedag. Weet u niet zo goed wat u kunt geven? Kijk dan in het aanbod van onze online shop. Daar vindt u mooie geschenken in allerlei categorieën.

Geef een passend cadeau voor Secretaressedag

Is uw secretaresse bijvoorbeeld sportief? Kijk dan bij onze sportcadeaus. Voor de medewerker die graag kookt, hebben we stijlvol keukengerei. Reist uw secretaresse graag? Handige en hippe relatiegeschenken om te reizen ontdekt u ook bij De Nil. Verder hebben we allerlei verwencadeaus, zoals chocolaatjes of verzorgingsproducten, in het aanbod. We hebben bovendien ook de leukste eindejaarsgeschenken voor uw personeel.

Maak uw geschenk extra persoonlijk

U kunt uw cadeau voor uw secretaresse extra persoonlijk maken met een speciale tekst. Deze kunt u net zoals uw logo en bedrijfsnaam laten drukken op het relatiegeschenk. Er is bij ons heel veel mogelijk. Heeft u een speciale wens? Maak ze gerust aan ons kenbaar! Ook voor andere promotieartikelen zit u goed bij ons.

Maak kennis met onze vlotte werkwijze

Heeft u nog een reden nodig om uw cadeau voor Secretaressedag bij ons te bestellen? Laat ons u overhalen door onze lage prijzen. Die kunnen wij hanteren, omdat we weinig overheadkosten hebben. Wilt u ook profiteren van de voordelige personeelsgeschenken en snelle service van onze groothandel? Bel dan naar +32 52 37 54 49, stuur een e-mail naar info@denilgifts.be of verstuur het contactformulier!

 

  Contacteer ons

  naam

  Organisatie

  Email


  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact
  Tel.: +32.52.37.54.49